В мережі розповсюдили коментар матері загиблого орка, яка прагне ще більше жертв.

Війна, яку розпочав бункерний диктатор, проявила всю ницість росіян, які проявили низькі та мерзенні якості, якими мали колись двоногі істоти. Дивуватися цим якостям, які заклав у основу диктаторський режим, захопивши владу, та знищивши будь-яку опозицію, імовірно вже було б не варто.

Зaгиблі окупанти. Фото: скриншот Telegram
Зaгиблі окупанти. Фото: скриншот Telegram

Але щоразу нові "відкриття" або, як то кажуть, "пробивання дна" людської моралі та відсутності засад та цінностей, вражає. Здається, що на таке вже не здатні люди, якими б ницими вони не були, але з кожним разом якість людей у рф падає все глибше і глибше.

Цього разу таким черговим кроком до прірви став коментар мами, якщо цю істоту можна так назвати, загиблого окупанта.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Головне - Перемога. А то галасують на весь інтернет, у Білгороді сірена, в Курську жертви. А мій син - не жертва, додому в труні повернувся, проте фашистів цих до останнього ненавидів, так і казав мені: "Мама, помру героєм". Царство йому небесне. Не час зараз шкодувати. Скільки треба, стільки нехай гине. путін знає, що робить коментар мами загиблого орка.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Важко щось додати до нього, бажано, звісно, щоб гинули вони десь подалі від України, але що поробиш, якщо більшість росіян хочуть стати добривом в українській землі - ЗСУ в поміч.

Нагадаємо, ми писали, що головні фашисти збираються на "антифашистський конгрес": Шойгу зібрався боротися з путіним та росіянами.

Як повідомляв "Знай.ua" Арестович розповів, де загарбники накопичили рекордну кількість сил - але це їм не допомогло.

Також "Знай.ua" інформував, що командування "другої армії світу" намагається приховати втрати "гарматного м'яса" після удару ЗСУ.