Від наших неблагополучних сусідів з'явилася іронічна новина. Росіяни планують невдовзі провести "антифашистський конгрес".

Про це почали повідомляти російські засоби масової інформації, посилаючись на заяви міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

У серпні на території Росії хочуть вперше провести "Міжнародний антифашистський конгрес", і зроблено це для того, як вони відзначають, щоб "об'єднати зусилля щодо боротьби з неонацизмом". Мабуть, вирішили обговорювати те, як боротися із самими собою.

Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео

"В умовах сучасної військово-політичної обстановки особливої ​​актуальності набуває консолідація зусиль міжнародного співтовариства у боротьбі з неонацизмом. У зв'язку з цим міністерство оборони прийняло рішення провести перший міжнародний антифашистський конгрес. До участі в ньому запрошені представники 74 дружніх країн", - йдеться у співрозмовнику. Цікаво, що це за країни, якщо практично весь світ ізолювався про росію, і не хоче мати з ними нічого спільного.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мабуть, відвідуючи країни Африки Сергій Лавров вирішив їх запросити туди, проте всю правду дізнаємося вже зовсім скоро.

Кремль, фото " Інформатор"
Кремль, фото " Інформатор"

Відбудеться цей захід, якщо його так можна назвати, у рамках форуму "Армія-2022" з 15 по 21 серпня цього року. Росіяни вважають, що вони зможуть спільними зусиллями подолати нацизм у світі, проте чомусь не визнають того факту, що головні фашисти на сьогоднішній день – вони самі.

Депутати Держдуми, фото: РИА Новости
Депутати Держдуми, фото: РИА Новости

Про що можна говорити, якщо під час мітингів на території Росії штрафували та заарештовували людей за те, що вони виходили з плакатом "Фашизм не пройде". Кого лікувати зібралися?

Нагадаємо, що на "Ладу" не вистачить, а якраз сходити до магазину: на росії за безцінь торгують медалями за війну в Україні

Раніше повідомлялося, що в поліції розкрили правду про бої з окупантами наприкінці лютого: чи справді російські танки були у Києві

Також, Георгій Тука закликав українських військових обстріляти територію ворога, маємо повне моральне право