В Хрустальному окупанти намагаються приховати втрати після ракетного удару ЗСУ.

У російської армії серйозні проблеми з живою силою, тому навіть мінімальні втрати вони намагаються приховувати, крім іншого, щоб не виплачувати гроші родинам загиблих. Так, за інформацією Головного управління розвідки, у місті Хрустальний на тимчасово окупованій території Луганської області в готелі "Красний Луч" було розміщено підрозділ окупаційних військ. Але після нанесення вогневого ураження по місцю дислокації ворог не став оприлюднювати інформацію про втрати.

Зруйнована база окупантів. Фото: скриншот з відео
Зруйнована база окупантів. Фото: скриншот з відео

Натомість проведено комплекс заходів, спрямованих на приховання факту загибелі та поранення своїх військовослужбовців. Більшість поранених було негайно відправлено до військового госпіталю в ростов-на-дону на цивільних автомобілях.

Зруйнована база окупантів. Фото: скриншот з відео
Зруйнована база окупантів. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Після знищення всіх слідів результативного удару ЗСУ, противник активно почав розповсюджувати дезінформацію в ЗМІ, мережі Інтернет та месенджерах, що начебто всі окупанти встигли завчасно виїхати з готелю і ніхто з них не постраждав.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ можуть розпочати контрнаступ не лише на Херсонському напрямку: помилка російських окупантів зіграла українцям на руку.

Як повідомляв "Знай.ua" російські пропагандисти розповіли страшну легенду про людожерство в полку "Азов".

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ відтискають ворога, вже відбили близько 50 населених пунктів на Херсонщині.