У районі Авдіївки та Пісок у нас важка ситуація. Противник зосередив величезну концентрацію сил та засобів.

За словами радника ОП Олексія Арестовича, росіяни просто артою вирівнює населені пункти із землею. Раніше Генштаб повідомляв, що росіяни просунулися у районі Пісок. При цьому якість цих військ дуже низька, штати БТГ "дуті", тому жителям цих міст "непритомніти" не варто.

Карта бойових дій, скриншот
Карта бойових дій, скриншот

За словами військовослужбовців, допомога вже підійшла і зараз ми там трохи виправимо ситуацію.

Південь - там наші кошти продовжують відпрацьовувати тилове забезпечення російських військ. Склади з боєприпасами, з технікою, місця концентрації особового складу, палива, командні пункти. Кілька накриттів на добу - це норма. Три-чотири накриття заявив Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Арестович прокоментував надходження озброєння.

HIMARS. Фото: скрін youtube
HIMARS. Фото: скрін youtube

Все, що дає нам захід, добре було б множити на два. Зараз Україна може випустити 168 ракет одночасно – це 100 цілей засуджено до смерті, а весь банк знакових цілей Росії – 200 штук від Харкова та до Херсона. 168 проти 200 - це одноразова поразка протягом доби-двоє всього, що вони там натягли Арестович.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти поскаржилися на відсутність зарплати, обіцяють дійти до путіна

Як повідомляв "Знай.ua" бойовик із "ДНР" зізнався, чому пішов проти своїх, і як знищує мозок пропаганда путіна.

Також "Знай.ua" інформував, що Дмитро "півстакана" Медведєв бахнув глоду та зібрався захоплювати Грузію та Казахстан.