Полонений на Бахмутському напрямку розповів, як воював в Україні, та намагався втекти від служби, але його здав власний друг дитинства.

У мережі з'явилося відео окупанта, який поповнив обмінний фонд, адже вважавсь за снайпера. Полонений розповідає, що спочатку воював у Кременній, де був снайпером. Потім їх перекинули на Сіверодонецьк, де вони закріпилися на п'ятиповерхівці.

Полонений росіянин. Фото: скриншот Telegram
Полонений росіянин. Фото: скриншот Telegram

Пройшов тиждень, чув як там стріляють, до нас танчик наш під'їхав і по нас стріляв.У будинок де ми знаходилися, п'яний був. розповідає полонений.

Полонений розповідає, що з годуванням було непереливки, на цілу юрбу давали кілька банок тушківки та хліба.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ні супів, ні макаронів, нічого не давали. бідкається

Після того, його відпустили додому. Відпустили на три дні, але він напився та пробув у запої місяць.

Забухав та прогуляв місяці вдома. Хотів втікнути, щоб не їхати сюди більше. Мій друг мене спалив, розповів де я живу. Я йму двері не відчиняв, а він викликав поліцію. Поліція мене привезла у район. З району мене одразу забрали на Попасну. А потім на Трипілля у Бахмутівському районі. зізнався окупант.

Нагадаємо, ми писали, що в Україну прибули перші дрони-розвідники Fly Eye: тепер ЗСУ подолають російську агресію ще швидше.

Як повідомляв "Знай.ua" п'яні ВДВ-шники на росії десантувалися з мосту, навіть не потрібно ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, путін боїться, що народ може збунтуватися, і відправляє в Україну представників нацменшин.