У Мережі показали відео "небайдужих" глядачів, які спостерігали з увімкненими смартфонами, як двоє вдвшників стрибають з мосту.

Так "відчайдухи" вирішили відсвяткувати своє професійне свято. они стрибнули з мосту в річку, при чому один виплив без проблем, а от іншому не так пощастило, і прийшлось викликати швидку.

Стрибнули з мосту. Фото: скриншот Telegram
Стрибнули з мосту. Фото: скриншот Telegram

Варто сказати, що більшу частину дієвих військ так званої елітної армії рф було вдало знищено в Україні. Цвинтарі навколо міст, військові частини яких беруть участь у варварському вторгненні в Україну, переповнені могилами молодих хлопців, яких путін послав на забій.

Цікаво, що понад 20% всіх встановлених втрат вс рф - саме з ВДВ. "Еліта" російської армії на початку війни використовувалася як гарматне м'ясо та провалила більшість поставлених завдань. Постійні зміни керівництва ВДВ, які вказують на некомпетентність усіх цих генералів та полковників. Російських десантників висміюють усі, хто більш-менш здатний аналізувати події, зокрема росіяни.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Ці та інші факти вкотре доводять, що так звана "еліта російської армії" - лише купа непотребу, що зганьбилися на весь світ.

Нагадаємо, ми писали, що Бойовик із "ДНР" зізнався, чому пішов проти своїх, і як знищує мозок пропаганда путіна: "Зміни гірші за смерть".

Як повідомляв "Знай.ua" Дмитро "півстакана" Медведєв бахнув глоду та зібрався захоплювати Грузію та Казахстан.

Також "Знай.ua" інформував, Анджей Дуда порівняв Маріуполь із Варшавою під час Другої світової війни: російські окупанти нічим не відрізняються від німецьких нацистів.