Чергова спецоперація проведена бійцями ССО АЗОВ Харків у тилу ворога поблизу російських кордонів. В результаті операції знищено 7 вантажівок з БК та 2 автомобілі охорони.

На відео видно, як азовці спочатку визначають, де знаходиться ворог, та яким чином ворог у сільгосптехніці та цивільних авто перевозить зброю. Також було визначено, де ховаються ворожі вантажівки, у яких перевозять боєкомплект.

Ворожа техніка. Фото: скриншот з відео
Ворожа техніка. Фото: скриншот з відео

Після чого, завдяки артилерійським системам було здійснено нищівних ударів по схованках ворога. Результат був зафіксований українськими воїнами - 7 машин зі зброєю злетіли у повітря, а з ними 2 автівки охоронців.

Ворожа техніка. Фото: скриншот з відео
Ворожа техніка. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також, за повідомленням генерального штаба ЗСУ, стало відомо, що на Харківщині ворог обстрілював села та міста, але просунутися в цьому напрямку йому не вдалося. Окупанти зазнали невдачі та відступили при спробі покращити тактичне положення в напрямку Тернова – Байрак.

Нагадаємо, ми писали, що Анджей Дуда порівняв Маріуполь із Варшавою під час Другої світової війни: російські окупанти нічим не відрізняються від німецьких нацистів.

Як повідомляв "Знай.ua" литовські антидронові комплекси EDM4S Sky Wiper вже їдуть в Україну ламати плани російських окупантів: можуть забути про свою розвідку.

Також "Знай.ua" інформував, що родичам бійців полку "Азов" набридла бездіяльність "Червоного Хреста" та ООН, займуться питанням відставки.