Російський диктатор вибрав провальну тактику у всіх сферах ведення війни проти України. Вони не зможуть переграти українських захисників.

Цього разу австрійський військовий аналітик Том Купер вирішив висловитися щодо провальної логістики Кремля. Вони перекидають основну частину своєї військової техніки за допомогою залізниці, що дозволяє їм воювати виключно на відстані не більше 100-140 кілометрів від підконтрольних шляхів.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

"Залізниці та поїзди: ось, як рухаються поставки вс рф. ...врахуйте розміри російської федерації. … Автоперевезення - тільки на заключному етапі: коли вони роздають боєприпаси з передових складів бойовим підрозділам", - зазначив Купер.

Логістика стала одним із найслабших місць російської техніки. Поки що у них не бракує боєприпасів, проте після доставки до місця бойових дій у них відразу з'являються проблеми з тим, щоб оперативно розподілити весь ресурс.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Європі, наприклад, залізниці ніде немає такого військового значення.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Поза залізницею війська Росії можуть розраховувати тільки на вантажівки. Якщо армії вистачає вантажівок для матеріально-технічного забезпечення на відстанях до 73 км, то на відстані 145 км ефективність знизиться на 33%, а на відстані 290 км - на цілих 66%" - зазначив уже полковник армії США Алекс Вершинін. Чим далі росіяни відходять від складів постачання, тим у гіршому становищі вони перебувають, що, звичайно ж, тільки на руку Україні.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Однією з причин того, що у лютому та березні вони не змогли захопити Київ та область – нездатність захопити залізниці у сусідніх областях, тому вони й відступили. "Друга армія світу" з логістикою 19-го століття намагається побороти ЗСУ, що отримують техніку та зброю найсучасніших зразків. Скоро їм доведеться зазнати своєї поразки.

Нагадаємо, що закрити кордони, візи та блокпости: як українці бачать майбутнє у Росії

Раніше повідомлялося, що Дональд Трамп хоче, щоб Україна віддала Крим і мала йти на поступки скаженому диктатору

Також, мобілізований студент з "ДНР" розповів, чому умови українського полону кращі за російську армію .