Російські окупанти роздають жителям зруйнованого Маріуполя лопати та пліснявий хліб як "гуманітарну" допомогу. Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі.

Петро Андрющенко розповів, що російські окупанти як "гуманітарка" роздають маріупольцям лопати та пліснявий черствий хліб. Таку "допомогу" до Маріуполя направила Тульська область Росії.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Андрющенко зазначив, що у нього не вистачає слів, щоб хоч якось коментувати цю "турботу", яку виявили росіяни, які зруйнували ще нещодавно прекрасне та квітуче місто.

"Тульська гуманітарна допомога — дно дна російської допомоги. Пліснявий черствий хліб та лопати. Навіть не вистачає сарказму коментувати таку турботу про маріупольців", — написав Андрющенко.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Пост Петра Андрющенка. Фото: скрін telegram
Пост Петра Андрющенка. Фото: скрін telegram

Варто зазначити, що російські окупанти не в змозі відновити хоч щось із того, що зруйнували в Маріуполі, тож жителі змушені видобувати воду для життя з калюж. Щоб помитися людям, доводиться вистоювати величезні черги в громадський душ.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, американський ветеран згадав, як росіяни знущалися з його бабусі в СРСР, і поїхав до України мстити: "Ми переможемо".

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".