Російські окупанти забули про пральні машини та мікрохвильові печі, відкривши "полювання" на шкарпетки, які видають бійцям ЗСУ. Про це свідчить розмова загарбника із дружиною, яку вдалося перехопити СБУ.

Російський контрактник воює в Україні у розмові з дружиною зізнався, що шокований якістю шкарпеток, які видають українським військовим. Він зазначає, що тими шкарпетками, які видають у російській армії, нормально навіть підлогу не помиєш.

Мобілізовані окупанти. Фото: скриншот Youtube
Мобілізовані окупанти. Фото: скриншот Youtube

"У мене дох*рища українських шкарпеток, і я розумію... які вони пиз*аті. Наші статутні шкарпетки... ними я не знаю що... підлоги мити. Розумієш: ми з тобою купували трекінгові шкарпетки по 400 рублів, по 600 рублів... ось у них такі видають", - розповів окупант.

Також загарбник захоплюється американським камуфляжем, який також украв в Україні. Втім, зазначив, що речі, які виготовляються в Україні, не поступаються тим, що надходять зі США.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

"Та навіть не брати те, що їм поставляють, взяти те, що їхня промисловість шиє. Взяти їх рюкзаки, шолома їх. Ну це реально рівень. Я просто не знаю, чому саме так", - запитав контрактник Росії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, американський ветеран згадав, як росіяни знущалися з його бабусі в СРСР, і поїхав до України мстити: "Ми переможемо".

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".