Перший командир полку "Азов" Андрій Білецький вирішив висловитися про чергову російську провокацію, в ході якої загинули наші українські захисники, що в полоні в окупантів.

Новий пост чоловік розмістив у своєму Telegram-каналі, де активно висловлюється про російське вторгнення в Україні.

Вранці п'ятниці, 29 липня, з'явилася новина про те, що росіяни обстріляли колонію в Оленівці, що на Донеччині. Там були українські військовополонені.

Андрій Білецький
Андрій Білецький

Пропагандистські ЗМІ у всьому звинуватили українську сторону, і одразу ж зазначили, що близько 40 людей загинули, і ще 75 поранені. У Генштабі відразу спростували цю інформацію і зазначили, що це ніщо інше, як російська провокація з метою виправдати свої військові злочини.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Російське командування обставило масове вбивство полонених як дії української армії. Бійців полку було переведено в окрему будівлю. Було проведено пропагандистську роботу — знято людоїдський фільм про "Азовсталь", — заявив Андрій Білецький.

При цьому він відразу зазначив, що це не буде залишено просто так, і за наших людей обов'язково буде помста. Росіяни про це пошкодують і життя їм на наших територіях не буде.

Бійці полку Азов. Фото: скриншот Facaebook
Бійці полку Азов. Фото: скриншот Facaebook

"Я, від імені Азовських підрозділів, оголошую полювання на кожного причетного до масового убивства. Понесе відповідальність кожен рядовий виконавець і кожен організатор незалежно від посади та місця перебування. Де б ви не ховалися, ви будете знайдені й екстерміновані", - написав він.

Воїни з "Азовсталі", скріншот: Youtube
Воїни з "Азовсталі", скріншот: Youtube

Нагадаємо, що обмежені не лише розумові здібності: російським окупантам виділили ресурсів максимум на два наступи .

Раніше повідомлялося, що воїни ЗСУ дали "прикурити" окупантам, зробивши героїчний маневр у тилу ворога .

Також, у Чернігівській області знайшовся шанувальник лукашенка: українські жінки йому швидко вправили мозок