Засновник та перший командир полку "Азов", воїни якого мужньо і до останнього боронили Маріуполь від російських загарбників, героїчно вистоявши під жорстокими обстрілами кровожерливого ворога, Андрій Білецький зробив важливу заяву щодо своїх побратимів.

Зокрема, Андрій Білецький поширив заяву ССО Азов, стосовно воїнів з "Азовсталі", які зараз перебувають у полоні у ворога. За його словами ворог вкотре готує провокативні повідомлення і заяви начебто українських військовослужбовців.

Герої Азовсталі. Фото: YouTube
Герої Азовсталі. Фото: YouTube

Росіяни планують оприлюднити пропагандистський матеріал про захисників Маріуполя, котрий не відповідає дійсності. То ж українців закликають бути особливо уважними та довіряти лише перевіреній інформації з офіційних джерел.

"Важлива інформація щодо воїнів з "Азовсталі", які знаходяться на непідконтрольній Україні території! Найближчим часом у мережі можуть з’явитися провокативні повідомлення та заяви від наших побратимів, маріупольських захисників, які наразі перебувають в полоні російських окупантів. Оприлюднений матеріал може містити пропагандистський зміст, який не відповідатиме дійсності.", - йдеться у заяві. ССО Азов

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Заява ССО Азов, Телеграм
Заява ССО Азов, Телеграм

Нагадаємо, "Азовсталь" у Маріуполі покинуло вже близько 1700 українських військових: окупанти почали перегрупування сил

Також ми писали, українські захисники перейшли до контрнаступу на Ізюмському та Харківському напрямках - Залужний

Нагадаємо, заступник командира "Азова" Паламар погодився виїхати з бійцями з Маріуполя за умов: "Просимо випустити"