Лідер Нацкорпусу вважає, що до втечі очільника та натхненника ОПЗЖ, кума путіна, причетний високопосадовець Олег Татаров.

Про це Андрій Білецький написав у своєму телеграм-каналі з посиланням на Центр протидії корупції.

"Рука руку миє. Виявляється, одіозний Татаров допоміг утекти з України Медведчуку, Портнову та його 28-річному сину. А зараз Татаров займається розблокуванням їхніх рахунків за кордоном. І при цьому всьому продовжує керувати правоохоронною системою України. Не всі гниди потікали в перший день війни", – пише Андрій Білецький.

пост Андрія Білецького
пост Андрія Білецького

Центр протидії корупції називає конкретну дату - 28 березня, за даними активістів, Медведчук перетнув український кордон.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Окрім того, Татаров від імені Офісу президента пробує розблокувати заморожені в Україні рахунки компанії путінського олігарха дерипаски. Якщо точніше, то Миколаївського глиноземного заводу. І це ще далеко не все, що робить Татаров прямо зараз - під час війни", – йдеться на фейсбук сторінці Центру протидії корупції.

пост Центру протидії корупції
пост Центру протидії корупції