Десантники вражають своєю жагою до перемоги та влучними вистрілами по ворогу.

На рахунку протитанкового підрозділу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ - 29 одиниць підбитої російської бронетехніки, з них – 17 танків, решта БМП, БМД та БТРи. Про це повідомляють у Командуванні Десантно-штурмових військ.

Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

А максимальне враження цілі у протитанкістів було здійснено на відстані 5 300 метрів, що значно перевищує ефективну максимальну дальність стрільби ПТРК – лише уявіть, як наші захисники прагнуть перемоги.

Воїни протитанкового підрозділу бригади розповідають про ведення бойових дій з російськими окупантами, знищення ворожої техніки, свої досягнення, ближні бої з диверсантами та якими навичками необхідно володіти розрахункам ПТРК "Стугна-П".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Робота зі Стугною, колективна. Вона передбачає взаємодію між всім учасниками розрахунку. Стугністи не працюють, як артилерія далеко позаду, деснатник зСУ.

Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Десантники дають пораду: "Якщо бачите ворога на відстані, що можна розгледіти обличчя, не слід чекати, слід відкривати вогонь. Ми вразили кількох росіян і вони одразу відступили. Переконуємось, що Стугна одна з найефективніших ПТРК на цій війні".

Нагадаємо, ми писали, що родичі загиблих не зможуть придбати обіцяної "лади" - українські експерти підказали, як врятувати життя російським військовим.

Як повідомляв "Знай.ua" трупів набагато більше: у США назвали кількість загиблих та поранених окупантів.

Також "Знай.ua" інформував, що після влучних пострілів ЗСУ по Антонівському мосту з Херсона дременули путінські посіпаки - "крок доброї волі" від "єдиної росії".