Стало відомо, що у війні Росії проти України було ліквідовано або поранено вже понад 75 тисяч окупантів. Ця кількість з кожним днем ​​стає лише більшою.

Про це повідомила член комітету Палати представників у справах збройних сил Елісса Слоткін у CNN . Все це сталося під час брифінгу в Україні.

"Нас поінформували, що понад 75 тисяч росіян було або вбито, або поранено, що дуже багато» - каже жінка про стан справ окупантів. При цьому, як відомо, понад 80% сухопутних військ виснажені, і загрузли в рутині. то вони все ще є частиною своїх військ, і не їдуть додому.

Сенат США, фото: скріншот з відео
Сенат США, фото: скріншот з відео

Основною темою брифінгу була допомога Сполученим Штатам Америки України. Вони обговорювали, що можуть і повинні робити більше для того, щоб подолати російську агресію.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тіла окупантів, фото: скріншот з відео
Тіла окупантів, фото: скріншот з відео

"Буквально в найближчі три-шість тижнів дуже терміново. Я думаю, що українці дійсно хочуть кілька разів ударити росію по зубах до приходу зими, особливо завдавши удару на півдні", — додала американська законодавиця.

Конгрес США, фото Wikimedia Commons
Конгрес США, фото Wikimedia Commons

В чергове зайшла тема про передачу Україні ракет великої дальності, які зможуть вразити цілі на відстані до 300 кілометрів. З їхньою допомогою нам ще швидше вдасться подолати ворога.

HIMARS. Фото: скриншот Youtube
HIMARS. Фото: скриншот Youtube

Тривалий час українська влада закликає США це зробити, проте вони все ж таки не роблять цього, бо бояться ще більшої ескалації війни. Однак, з кожним днем ​​дії росії змушують змінити американців свою думку, і сподіваємося, що це все-таки станеться.

Нагадаємо, що недаремно вони криокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників

Раніше повідомлялося, що російське ППО над Херсоном збило окупантський вертоліт, який обстріляв позиції агресора

Також, штатний алкоголік Кремля Олег Царьов вирішив залякати США: Himars по 10 доларів