Російські війська зазнають шалених втрат на війні в Україні, лише за приблизними даними генерального штабу ЗСУ, понад 40 тисяч осіб.

Експерти з Центру стратегічних комунікацій пояснюють, що в майбутньому чекає на "асвабадітєлєй" та як їм врятуватись від загибелі.

Розбита техніка рф. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка рф. Фото: скриншот Youtube

27 липня показник ворожих втрат перевищив позначку 40 тисяч – саме стільки військових знищили ЗСУ з 24 лютого. росія не може виграти війну, але продовжує розплачуватися життями солдатів, репутацією та економікою.

У майбутньому армію росіян чекає суд та відповідальність за злочини. Також можна сміливо говорити, що смерть більшості військових була абсолютно даремною – про неї не розкажуть рідним, за неї не виплатять жодної компенсації. Більшість загиблих досі перебувають у статусі "зниклих безвісти". Родичі не змождуть придбати навіть обіцяної "лади" не

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Загиблі російські військові. Фото: скриншот Youtube
Загиблі російські військові. Фото: скриншот Youtube

Ті солдати, що виживуть, будуть ідентифіковані та понесуть відповідальність за свої злочини. На них чекають міжнародний трибунал і народні месники, - запевняють експерти.

На російську армію чекає ще більше втрат, адже ЗСУ опановують сучасне західне озброєння, що перевершує за всіма показниками радянсько-російське. Єдиний спосіб російським військовим врятувати власне життя – не їхати в Україну, або одразу здаватися в полон. експерти Центру.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни готуються "плавати" в Дніпрі на танках: військовий ЗСУ Євген Карась про понтонні переправи.

Як повідомляв "Знай.ua" у путіна вимагають розповісти, де поділися сини і чоловіки.

Також "Знай.ua" інформував, Маргарита Симоньян не приховує розчарування і натякнула росіянам на поразку в Україні.