Другий крок доброї волі — представники партії "єдина росія" втекли з тимчасово окупованого Херсона. Офіційна причина, заявлена ​​ними, — вони більше не можуть "здійснювати" гуманітарну допомогу.

Втрата ворогом Антонівського мосту змушує наводити поромні та понтонні переправи як альтернативу, проте вони не дають жодного шансу окупантам на спокійне життя. Як повідомляє Центр стратегічних комунікацій, Антонівський міст, крім логістичного, мав і великий психологічний ефект.

Представники "єдиної росії". Фото: скриншот Youtube
Представники "єдиної росії". Фото: скриншот Youtube

Першою з українського міста втекла путінська партія "єдина росія". Її посіпаки пояснили це тим, що не можуть здійснювати в ньому свою "гуманітарну діяльність".

У ворожих пабліках "експерти" заявляють, що ставка на ППО не виправдалася, а спроби наведення альтернативних переправ та нескінченного ремонту лише відстрочать сумний результат.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Схоже, що російська присутність у Херсоні хилилася до свого логічного заходу. Умови для окупантів на Херсонщині стають дедалі важчими.

Антоновській міст , після влучань ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Антоновській міст , після влучань ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Ворог визнає, що зв’язок Херсона з тилом повністю не перервано. Наразі існує ще переправа через Дніпро у Новій Каховці, але її вже обстрілювали сили ЗСУ. Також на шляху з Нової Каховки до Херсона знаходиться Дар’ївський міст через річку Інгулець, але він також пошкоджений ракетними ударами ЗСУ.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ "перекрили кисень" російським окупантам у Херсоні: масштабний контрнаступ не за горами.

Як повідомляв "Знай.ua" штатний алкоголік Кремля Олег Царьов вирішив залякати США: Himars по 10 доларів.

Також "Знай.ua" інформував, що партизанський рух на окупованих українських територіях отримає відчутне посилення.