Російський військовий зізнався, що їм легше "воювати в містах", прикриваючись мирними жителями, бо в чистому полі вони зазнають великих втрат.

У ефірі одного з каналів на росТВ військовий розповів, що "друга армія світу" прикривається мирними українцями як живим щитом.

Військовий рф. Фото: скриншот Telegram
Військовий рф. Фото: скриншот Telegram

Армії росії приходилося воювати, що називається, у чистому полі. Долати великі відстані, зараз, коли бої проходять у міських кварталах, від Соледара до Артемівська наступ піде помітно по-іншому. Тому, що українські формування зможуть меншою мірою використовувати артилерійське масоване озброєння. У місті від артилерії ховатися значно легше ніж в полі. військовий армії рф.

Таким чином орки зізнають, що українці не стріляють у мирних жителів, тобто заперечують свої ж байки про те, що українці обстрілюють самі себе. Що черговий раз доводить, що вірити пропагандистським шавкам не варто.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Військовий рф. Фото: скриншот Telegram
Військовий рф. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, що росія витрачає на пропаганду та створення фейкових історій велику кількість ресурсу, при чому пропагандисти працюють не тільки в російському інформаційному просторі, але й на теренах західних ЗМІ. Бункерний диктатор не шкодує витрачати кошти для створення ілюзорних картин дійсності, замість вкладати кошти в свій народ та розвивати економіку країни.

Нагадаємо, ми писали, що Володимир Зеленський назвав терміни, за які ЗСУ мають встигнути деокупувати території - рахунок іде на тижні.

Як повідомляв "Знай.ua" пропагандистка Симоньян не приховує розчарування і натякнула росіянам на поразку в Україні.

Також "Знай.ua" інформував, що терорист Стрєлков-Гіркін спрогнозував вистріли ЗСУ по Кримському мосту: вже зовсім скоро.