Війна продовжується, і армія загарбників вже не знає, як ще виправдати свою присутність в Україні. Щоб не було зовсім сумно, представник заводу дитячих іграшок, подарував російським військовим лялку-дівчину.

Це іграшка, у військовій формі, яка співає пісні Другої світової війни. Відео розмістили у пабліку "Боже, яке кончене". Російським солдатам, які вбивають дітей та руйнують дитячі садочки та школи, якраз таких ляльок бракувало.

Рашистам подарували ляльку. Фото: скриншот Telegram
Рашистам подарували ляльку. Фото: скриншот Telegram

У той час, к українці та більша частина цивілізованого світу збирає ЗСУ на байрактари, автівки та інші "плюшки", які знадобляться, щоб перемогти ворога та вигнати його з української землі, російська окупаційна армія отримує від співачуваючих громадян іграшку, яка буде співати солдатам "катюшу" в окопах.

"Неперевершений" подарунок, імовірно саме під таку браву музику "російські ваньки" мріють перетворюватися на добриво, та повернутися у правильному вигляді (чорному мішу для трупів) додому.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Рашистам подарували ляльку. Фото: скриншот Telegram
Рашистам подарували ляльку. Фото: скриншот Telegram

Представник заводу-виробника дарує ляльку та бажає солдатам розважитись. Українці знають, що у російських солдатів є інші пристосування, щоб розважитись, щоправда, це не вся лялька, а тільки окрема її частина. Але на відео майбутнє гарматне м'ясо дякує та бажає, щоб лялька співала ще й нові пісні вже нової російсько-української війни. Щоправда, хто їх придумає незрозуміло, адже нормальні автори текстів пісень у Другу світову, як відомо, були українцями.

Нагадаємо, ми писали, що прикриваються мирними українцями, як живим щитом — вороги бояться ЗСУ і не висовують носа з окупованих міст.

Як повідомляв "Знай.ua" уряд Німеччини нарешті спромігся дати дозвіл на продаж Україні сотні САУ PzH 2000.

Також "Знай.ua" інформував, Марк Фейгін передрік найнебезпечніший період для путіна, може втратити все.