Серпень може стати фатальним місяцем для росіян. Вони бояться, що можуть початися незворотні процеси, які опустять їх на дно ще більше.

Про це повідомив російський правозахисник Марк Фейгін в інтерв'ю Дмитру Гордону.

За його словами, російський диктатор путін вірить у магію дат і саме тому там побоюються, що саме серпень стане переломним місяців війни. Звісно ж, на користь українських захисників.

Марк Фейгін
Марк Фейгін

"Серпень, як я вже казав багато разів, - критичний, фатальний місяць для Росії. У Росії його, серпня, бояться. Раніше жовтня боялися - тепер серпня. Тому що в серпні найзначніші події відбувалися", - сказав Марк Фейгін.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У путіна є залежність від календаря, оскільки він відчайдушно вірить у містику дат. Він це має доленосний характер. А найбільше російський диктатор боїться, що у серпні Збройним силам України вдасться звільнити Херсон та весь правобережний плацдарм. Віримо, що так і буде, Україна поверне свої території, а глава Кремля буде в сказі.

Марк Фейгін, фото: скріншот із відео
Марк Фейгін, фото: скріншот із відео

До речі, багато експертів зазначають, що контрнаступ ВСУ справді може початися вже в серпні, і доля війни вирішиться протягом наступних двох місяців, ближче до жовтня.

Крім того, деякі зазначають, що путін може зупинити війну вже 7 жовтня, у свій 70-річний ювілей. Він піднесе це як перемогу, але всі ми бачимо, як це виглядає насправді.

Нагадаємо, що британська розвідка назвала найбільші страхи Росії у війні проти України .

Раніше повідомлялося, що уряд США виділив кошти на підготовку "привидів": українські пілоти навчатимуться на американських літаках

Також Україну окупувала не росія, а Польща – на лукашистському ТБ просувають путінські методички