Росіянин вирішив зізнатися дружині, що насправді відбувається в Україні, і як їхня окупантська армія зазнає колосальних втрат. Минулі війни виявилися раєм.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, що була опублікована на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

У розмові взяв участь окупант на ім'я Віталій, а також його дружина. Він почав розповідати про те, що не любить їхньої влади, внутрішню політику, але тут його раптово перервали, і попросили не говорити такого по телефону. Після цього чоловіка почала розповідати про те, скільки втрат у росіян.

"Нам сказали, що ростовську частину, я не пам'ятаю яку, розгромили. Там практично нікого не залишилося, і зараз туди набір дуже великий, всіх військових беруть. Контракт усім намагаються підписати, тому що розгромили практично всю частину", - каже дружина окупанта. .

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чоловік згоден із такою заявою жінки, та розповів, як до них на фронт приїхав чеченський батальйон.

Російські окупанти, фото: вільне джерело
Російські окупанти, фото: вільне джерело

"Тут взагалі пі**єць, я ж тобі кажу. Чеченська та афганська разом узяті – ясельки. У "східників", до речі, заї**сь. Приїхали, отримали пі**и і поїхали. Все, є**ть. Тиждень на**й е**ть" - скаржиться окупант.

Він ще не розуміє, наскільки йому пощастило, адже він ще живий. Але це ненадовго, і ЗСУ обов'язково помстяться всім тим, хто винний у військових злочинах.

Нагадаємо, що з 24 лютого по 27 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 40 070 осіб (+200 за добу). Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, що терорист Стрєлков-Гіркін спрогнозував постріли ЗСУ Кримським мостом: вже зовсім скоро

Раніше повідомлялося, що британська розвідка назвала найбільші страхи Росії у війні проти України .

Також уряд США виділив кошти на підготовку "привидів": українські пілоти навчатимуться на американських літаках