Росіяни хочуть захопити якнайбільше територій перед тим, як провести фейкові "референдуми".

Про це стало відомо завдяки експертам з Американського інституту вивчення війни - ISW .

Справа в тому, що тимчасовий «уряд» окупованих Росією територій вже розпочали підготовку до фейкових «референдуму», і замислилися про приєднання до країни-терористки.

Карта бойових дій, фото: ISW
Карта бойових дій, фото: ISW

"Перший заступник голови Мінінформації "ДНР" вже зазначав, що окупанти планують захопити всю Донецьку область, проте, як бачимо зараз, вони не встигають за строками, і завдяки західному озброєнню вже ніколи їм не вдасться це зробити".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дату референдуму вони призначають на 11 вересня, коли у них буде єдиний день голосування, і що з цього вийде – дізнаємось зовсім скоро, проте ЗСУ планують зіпсувати їхні прапори.

"Російське маріонеткове та окупаційне керівництво, ймовірно, наполягає на встановленні термінів для військових цілей, щоб підтримати умови прискореної анексії, хоча російські війська навряд чи окупують додаткову територію в Україні до початку зазначеного терміну анексії", - зазначають аналітики.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Також, в ISW зазначають, що російські війська зараз зайняли свої крайні позиції недалеко від Бахмута, що на Донеччині. Тривають ще й бої на схід та південь від міста. Росіяни хочуть зараз дістатися ще й до Слов'янська, і навіть намагалися зробити спробу штурму, але нічого не вийшло.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Їм час уже усвідомити той факт, що українці ніколи не поступляться своїми територіями, і боротимуться за них до кінця. Зараз у планах у ЗСУ здійснити контрнаступ.

Нагадаємо, що пропагандисти розлютуються: Борис Джонсон може стати новим генсеком НАТО, допомоги для України стане ще більше

Раніше повідомлялося, що ЗСУ завдали руйнівного удару по Антонівському мосту в Херсоні, тепер рух неможливий: у пропагандистів тремтить голос

Також, ЗРК Stormer HVM та німецькі ЗСУ Gepard вже роблять боляче російським загарбникам на полі бою: бачать усі ворожі цілі з будь-якої відстані