Українські збройні сили — найкращі, і це доводять вони п'ять місяців поспіль, відтісняючи ворога з території України. Вчергове це довели Холодноярівці з 93 бригади, розвіявши черговий міф "другої армії світу".

Оперативне командування "Схід" повідомило, що піхота 93 бригади, під Ізюмом влучила просто в "невидимку", яку "не бачать" українські системи РЕБ.

Раніше, зазначається у повідомлені, російські ЗМІ писали, що безпілотник Zala невразливий для українських РЕБ. Вони його не бачать. Але піхотинці показали, що неможливого не буває, і от "невидимка" вже під ногами наших воїнів.

Збитий БПЛА ворога. Фото: скриншот Facebook
Збитий БПЛА ворога. Фото: скриншот Facebook

Холодноярська піхота зацікавилась "нєвідімкой" і влучним вогнем перекреслила чергові сподівання рашистів, збивши чергового "аналоговнєта". ОК Схід

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За п'ять місяців війни українські захисники знищили 714 безпілотних літальних апаратів. Крім Zala, ЗСУ чудово підбивають Орланів, та інші дрони рф.

Збитий БПЛА ворога. Фото: скриншот Facebook
Збитий БПЛА ворога. Фото: скриншот Facebook

Цікаво, що нещодавно стало відомо, що Іран передав росії бойові безпілотники Shahed 129. Інформація наразі не підтверджена, однак, з реакції США на ситуацію, там заявили про нові санкції для Ірану, можна припустити, що факт мав місце.

Нагадаємо, ми писали, що у росії активно набирають добровольчі батальйони для війни в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua" Велика Британія має намір збільшувати допомогу Україні, якщо росія продовжить свій "ракетний терор".

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ "перекрили кисень" російським окупантам у Херсоні.