Воїни ЗСУ високоточними ударами по Антонівському мосту "перекрили кисень" російським окупантам у Херсоні. "Друга армія" світу не може постачати в окуповане місто важку техніку боєкомплект. Про це в ефірі "24 каналу" розповів військовий депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

Українські захисники частково пошкодили Антонівський міст, чим унеможливили постачання окупантами до Херсона важкої техніки. Такий хід дає серйозну перевагу ЗСУ у контрнаступних діях.

HIMARS, фото: вільне джерело
HIMARS, фото: вільне джерело

"Зараз місто Херсон відрізане від постачання важкого озброєння, важкої бронетехніки і це дає переваги нашим Збройним Силам у контрнаступних діях, які відбуваються абсолютно по всій лінії фронту", - заявив Сергій Хлань.

Арта ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Арта ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зазначається, що російські загарбники в паніці намагалися знайти способи відремонтувати міст, відновити постачання. Сергій Хлань додав, що вони шукали проєктну документацію та навіть спеціалістів у Криму, але шансів на успіх немає, від слова зовсім.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці після обстрілів Вінниці та Харкова панічно бояться загинути від російських ракет: страх дзвінків та новин про рідних.

Також наш портал інформував, російські окупанти в шоці від роботи ЗСУ та скаржаться на серйозні втрати: "Повний фарш".

Крім того, ми повідомляли, росіяни сплутали ліквідовану в Україні загарбницю з чоловіком: оплакали як "синочка" та "справжнього героя".