Президенту росії володимиру путіну, мабуть, мало втрат у розв'язаній ним війні, і тому в Росії почали активно формувати добровольчі батальйони, які відправлять в Україну. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на сторінці у соцмережі facebook.

У Росії почали формувати добровольчі батальйони чисельністю по 500-600 осіб. Відомо, що половину із запланованих батальйонів уже створено, а решту планують добрати до кінця липня.

Окупанти. Фото: скриншот YouTube
Окупанти. Фото: скриншот YouTube

"Місяць тому близько 50 суб'єктів Росії отримали наказ на формування батальйонів чисельністю 500-600 осіб. Ми чітко знаємо, що на сьогоднішній день вже сформовано 8 батальйонів. Планується сформувати до кінця місяця ще 8 батальйонів. У кожному регіоні, у тому числі в Криму, Москві, Санкт-Петербурзі буде такий батальйон", - заявили в ГУР.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначається, що добровольців набирають через військкомати і весь процес повністю контролює Кремль.

Крім того, наш портал поінформував, що на Росії град знищив увесь урожай, фанатам путіна не допомогли навіть теплиці: "Бог вас благословив за порятунок України".