Великобританія має намір збільшувати допомогу Україні, якщо росія продовжить свій "ракетний терор". Про це заявила міністр закордонних справ Великобританії Ліз Трасс під час Другого міжнародного саміту перших леді та джентльменів.

Великобританія з початку повномасштабної війни була однією з країн, яка найбільше підтримувала Україну та допомагала всім, чим тільки можна. З відходом Бориса Джонсона у відставку ця тенденція не зникає, а лише посилюється.

Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official
Борис Джонсон і Володимир Зеленський. Фото: facebook.com/zelenskiy.official

Ліз Трасс заявила, що на кожну випущену росією ракету буде надано відповідь у вигляді збільшення допомоги Україні.

"Чим більше ракет РФ відправить територією України, тим більше допомоги Великобританія поставить", - сказала глава МЗС Великобританії.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Ліз Трасс наголосила, що українці борються не лише за власну свободу та майбутнє, а й за демократію загалом. Вона додала, що за страждання кожної людини в Україні росія поплатиться.

"Ми знаємо, що українці борються не лише за їхнє майбутнє, а за демократію, майбутнє та суверенітет як такий. Саме тому перемога України важлива для всіх нас. З кожною ракетою, яка потрапляє в українські міста, з кожним чоловіком, жінкою та дитиною, які страждають, ми надаватимемо більше", - сказала вона.

Раніше портал Знай повідомляв, російські окупанти в шоці від роботи ЗСУ і скаржаться на серйозні втрати: "Повний фарш".

Також наш портал інформував, Олег Жданов розповів, чому окупанти не можуть розпочати наступ на Донбасі: ЗСУ та HIMARS добре постаралися.

Крім того, наш портал інформував, український октокоптер R18 блискавично знаходить позиції ворогів, після чого передає "полум'яний привіт" - ось так горять мільйони доларів.