Міжнародні експерти знову дедалі частіше почали говорити про ядерну війну з боку Кремля. Вважають, що путін занадто слабкий, щоб зважитися на таке.

Про це міркував колишній Головнокомандувач об'єднаних збройних сил НАТО в Європі Джеймс Ставрідіс. Він дав велике інтерв'ю порталу Bloomberg , де зробив власний прогноз того, як розвиватиметься ситуація.

На його думку, путін не розпочне ядерної війни, проте може застосувати проти українців хімічну зброю.

Джеймс Ставрідіс, фото: скріншот з відео
Джеймс Ставрідіс, фото: скріншот з відео

"Зрештою, більш імовірно, що якщо путін хоче зробити щось, що справді вселяє жах у серця українців, то обере хімічну зброю. Він продемонстрував у Сирії байдужість до застосування хімічної зброї своїм союзником Башаром Асадом", - зазначив Джеймс Ставрідіс.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Серед головних цілей російського диктатора може виявитися одразу три українські міста. Звичайно ж це Київ для того, щоб обезголовити уряд. Далі може бути Львів, і зробить це для того, щоб зруйнувати ланцюжок постачання зброї через Польщу. Ну, і звичайно Одеса, щоб знищити українську економіку назавжди.

Ядерна зброя
Ядерна зброя

Ядерну зброю може не застосовувати ще з однієї причини. Він занадто любить свою країну і життя, а таке рішення призведе до удару у відповідь з боку заходу.

ядерна зброя
ядерна зброя

"Занепокоєння з приводу того, що Путін застосує зброю масового знищення, виправдане, але швидше за все воно буде хімічним, а не ядерним. Можливо, холодна втіха, але принаймні ми залишимося на відстані витягнутої руки від важеля до апокаліпсису", - підсумував генерал.

Нагадаємо, що Олексій Арестович розкритикував посіпаків путіна за провал в Ірані, і анонсував нові "жести доброї волі"

Раніше повідомлялося, що в Сенаті США вирішили закрити небо над Україною і закликали Пентагон прискорити поразку Росії

Також знищував Сирію з Чечнею, а тепер намагається стерти з лиця землі Україну: хто стоїть за загибеллю 13-річного хлопчика у Харкові