Російські окупанти продовжують скаржитися на те, як вони зараз живуть. Самі вирішили вирушити на війну в Україну, щоби вбивати людей, а тепер бояться.

Новий перехоплення розмови було опубліковано на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Двоє загарбників вирішили зателефонувати і обговорити ситуацію на сьогоднішній день. Один із них зазначив, що їм платять набагато менше грошей. Вдвічі менше, ніж обіцяли спочатку, коли затягували на війну.

"Ні, серйозно тобі говорю. Так само, 150 тисяч. Так 300 тисяч повинні платити" - розповідає один із окупантів.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Також загарбник згадав історію, як у центрі міста, де він проживає, було поставлено намет, і там стався курйоз. Він доводить, що людей для війни зовсім не вистачає.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Прийшли дві баби бухі. Ну, бухі вони, підійшли, що вони там говорять ми поїдемо. Їм кажуть, ким ви будете? Вони говорять кухарями. відразу сюди" - йдеться у телефонній розмові.

Їх з кожним днем ​​у підрозділі стає дедалі менше. На початку протистояння їх було 670 осіб, а зараз 150-140, у кілька разів менше.

Нагадаємо, що з 24 лютого по 20 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 38 750 осіб (+200 за добу). Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів, як пропагандисти намагаються поширювати "зраду" серед українців - великі перемоги ЗСУ вибивають із колії

Раніше повідомлялося, що зляканий "вагнерівець" вивалив правду про війну, але йому швидко заткнули рота

Також Чорноморського флоту більше не буде: у Міноборони розповіли, коли знищать окупантські кораблі