Служба безпеки України в черговий раз перехопила розмову окупанта з його дівчиною. Цього разу можна чітко почути, як так званий "русский мир" відноситься до українського народу.

Відповідний аудіозапис розмістили в Telegram-каналі "Служба безпеки України"

"Перехоплення СБУ: російські школярі просять швидше вбивати українців Які листи пишуть українські діти нашим воїнам? Дякують за захист, бажають сил і здоров’я, вірять у перемогу та мир. А чого бажають російські школярі? Смерті для українців. «Прошу тебя: побыстрее убивай всех украинцев и приезжай домой», – так пише сестра своєму братові-окупанту. А той, сміючись, вихваляється цим у телефонній розмові з родичкою, лагідно називаючи її «крысообразная». «Пошли они на хер эти люди», – піддакує йому жінка, яскраво демонструючи усю миролюбність і доброту «народа-асвабадітєля». Мабуть, така зла, бо родич не встиг блендер намародерити? І не встигне. Бо у Бабаєва Валерія (як і в інших рашистів) більше шансів повернутися додому у чорному пакеті. Водночас кожна нова розмова окупантів, перехоплена СБУ, лише укріплює думку: після нашої перемоги єдина можлива форма спілкування з роZZійським народом – через зачинений кордон, не підпускаючи сусідів ближче, ніж на відстань пострілу", - повідомляється під перехопленням розмови окупанта.

Нагадавши, Папа Римський з українським прапором з Бучі закликало ставити війну.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", стало відомо про те, що Жириновський вже мертвий.