На італійському телеканалі журналіст Алессандро Салюсті у прямому ефірі звинуватив колегу у пропаганді на користь путіна.

Це сталося під час включення зі столиці рф, де інший італійський журналіст вирішив поспілкуватись з пропагандистом соловйовим. Кореспондент в Москві вів розмову у підлабузницькому тоні. Він вирішив організувати інтерв'ю з соловйовим на фоні кремля.

Італійський журналіст. Фото: скриншот Telegram
Італійський журналіст. Фото: скриншот Telegram

Тоді Салюсті назвав російського пропагандиста Соловйова "г*внюком". Також італієць заявив, що Кремль — це палац, "лайно собаче", де планувалися та реалізовувалися найстрашніші трагедії останніх століть. А журналістика такого стандарту — це понад його розуміння та уявлення.

Італійський журналіст розкритикував колегу та російських шавок. Фото: скриншот Telegram
Італійський журналіст розкритикував колегу та російських шавок. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Слухати маячню цих двох г*внюків коло тебе я відмовляюсь. Я відмовляюсь від гонорару і більше не братиму участь в цьому цирку. Дякую. Сказав Салюсті

Після чого залишив ефір.

Раніше відомий італійський ведучий прямий у прямому ефірі розкрив нахабну брехню російського пропагандиста Володимира Соловйова. За його словами, напад Росії на Донбас став лише приводом для Володимира Путіна, щоб захопити ще більше територій України.

Нагадаємо, ми писали, що українець на прізвисько "Сом" знищив з улюбленого гранатомета БМП росіян.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Арестович знову ризикнув спрогнозувати майбутнє всього світу і назвав терміни загибелі путіна.

Також "Знай.ua" інформував, що путіна критикують навіть у німецькому уряді: міністр закликав не вести переговори з терористами щодо зерна.