Західні політики помилилися, коли говорили про міцність Росії. На жаль, довелося з ними поборотись більше, ніж розраховувалося.

Про це заявив радник глави Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю "Найкращому радіо Ізраїль".

З самого початку повномасштабного настання Росії проти України, західні аналітики почали відзначати про слабину російських військ, через що багато хто міг розслабитися.

"Проблеми у путінського режиму є, але поки що вони не дуже помітні для пересічного громадянина. Розпад рф можливий і навіть реалістичний. Але це не буде найближчим часом, як багатьом хотілося б", - сказав Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

При цьому підстав для занепокоєння немає, і російському диктатору, на думку радника голови ОПУ, залишилося зовсім недовго, і незабаром свято його зникнення святкуватиме весь світ. Це може бути як півтора, так і два роки.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Найбільш реалістичним сценарієм є розкол в елітах. Народні бунти малоймовірні. Хоча, невдоволення центром у регіонах зростає. Відсутність майбутнього прикінчить сучасну Росію. Ставка на минуле не може зіграти. Усі розуміють, що ривок у прірву, заради нездійсненних планів Кремля, краху", - підсумував Олексій Арестович.

Зазначимо, що більшість військових експертів передбачають воєнні дії в Україні ще найближчі півроку, після чого все може змінитися.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Нагадаємо, що під Луганськом окупанти знищили свій винищувач Су-34 і радісно цим похвалилися.

Раніше повідомлялося, що бійці ЗСУ показали, як наганяють страх на окупантів новими високоточними гаубицями: працюють як годинники

Також, Володимир Зеленський звільнив голову СБУ Баканова та Генпрокурора Венедиктову: формулювання здивувало