Путіну з кожним днем ​​довіряє все менше людей. Цього разу західні експерти вирішили висловитись про обіцянки диктатора розблокувати українські порти.

Про це портал Politico повідомив Міністр сільського господарства Німеччини Джем Оздемір.

Чиновник порівняв обіцянки путіна в питаннях розблокування українських портів з вірою в Санта-Клауса, або ж у великоднього кролика. Тобто навіть думати про це не потрібно, і завжди розраховувати все на кілька кроків уперед.

Джем Оздемір, фото: скріншот із відео
Джем Оздемір, фото: скріншот із відео

Німецький міністр налаштований рішуче, і вважає, що всі зусилля щодо відновлення експорту українського зерна через Чорне море не повінчаються успіхом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Не думаю, що з цього щось вийде, тому що це засноване на слові путіна, яке не варте паперу, на якому воно написане» - зазначив Джем Оздеміра.

Варто зазначити, що делегації зустрічалися минулого тижня в Туреччині і ґрунтовно попрацювали над цим питанням. Багато хто зазначає, що їм вдалося порозумітися, і найімовірніше, вдасться домовитися про прорив.

Переговори, фото: скріншот з відео
Переговори, фото: скріншот з відео

Наступна зустріч може відбутися вже цього тижня, як зазначає міністр оборони Туреччини Хулусі Акар.

"План перевезення зерна та продуктів харчування був узгоджений на загальних принципах. Ми продовжуємо наші зусилля, щоб перетворити його на конкретний план реалізації. Зустріч, ймовірно, відбудеться цього тижня", - заявив він.

Маріупольський порт, фото: скріншот з відео
Маріупольський порт, фото: скріншот з відео

При цьому мови про мирні переговори зараз йти не може, оскільки українська сторона не до кінця зміцнила свої позиції на полі бою. Як тільки це станеться, тоді можна буде вести діалог.

Нагадаємо, що Віталій Кім підказав, як заробити $100: потрібно допомогти

Раніше повідомлялося, що 23 години за кермом заради порятунку тварин і маленькі музиканти об'єдналися заради ЗСУ - добрі новини війни

Також, ціною власного життя захистив українське небо: Віталій Мовчан одним із перших прийняв бій із російськими окупантами 24 лютого