Британські ЗМІ опублікували відео польоту прем'єр-міністра, Борис Джонсон виступить на авіашоу у Фарнборо.

На росії у ЗМІ вже написали, що Джонсон летить бомбити Донбас, або Білгород або інші міста ерефії, насправді експрем'єр взяв участь у навчаннях з дозаправки літака у повітрі та приготувався виступити на авіашоу, про це інформує Sky News. Українські мемщики охрестили Джонсона "Привидом Києва", та "Привидом Лондона".

Борис Джонсон. Фото: скриншот з відео
Борис Джонсон. Фото: скриншот з відео

У відео, оприлюдненому британськими ЗМІ видно, що поруч з літаком Джонсона дозаправляється ще один літак. Відео було знято минулого тижня, у ході навчань Військово-повітряних сил Великої Британії.

Борис Джонсон. Фото: скриншот з відео
Борис Джонсон. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

У повідомленні йдеться, що під час авіашоу Джонсон виступить та порівняє керування винищувачем та Консервативною партією.

Я потягнув джойстик назад і ми зробили петлю. Після трьох щасливих років у кабіні, де я зробив кілька досить складних, якщо не дивних подвигів, я збираюся безперешкодно передати керування комусь іншому. Борис Джонсон

Дозаправщик. Фото: скриншот з відео
Дозаправщик. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, наразі Джонсон подав у відставку і виконує обов'язки прем'єра до обрання нового голови уряду ВБ. За інформацією британських ЗМІ, новий прем'єр має бути обраний до початку осені.

Нагадаємо, ми писали, що екскомандувач НАТО Джеймс Ставрідіс передбачив закінчення війни в Україні за корейським сценарієм.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти намагаються врятувати майбутній металобрухт від HIMARS.

Також "Знай.ua" інформував, що у російському полоні знайдено ще одного британця: рятується від смертної кари.