Стало відомо ще про одного громадянина Великобританії, який потрапив у полон до російських окупантів. Останні кілька років працював парамедиком.

Йдеться про Джона Хардінга, і за даними порталу ВВС він працював разом із полком "Азов" тривалий час. Наразі він перебуває у полоні у росіян, на жаль.

Ними був опублікований ролик, на якому чоловік просить допомоги у прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона, оскільки йому загрожує за тими законами квазіреспублік смертна кара.

Джон Хардінг, фото: вільне джерело
Джон Хардінг, фото: вільне джерело

У полон потрапив він ще у травні цього року у Маріуполі, і на Донбасі перебував із 2018 року. Раніше у своїх інтерв'ю він розповідав, що прибув допомагати українцям боротися з проросійськими силами, і використати при цьому збирався усі свої навички.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Варто нагадати, що в російському полоні перебували ще кілька громадян Великобританії, яким через росіян загрожує смертна кара. Йдеться про Ейдена Асліна та Шона Піннера, які також почали звертатися до британського прем'єр-міністра, щоб він знайшов вихід із ситуації.

Обмін полоненими на Донбасі: фото Офіс президента
Обмін полоненими на Донбасі: фото Офіс президента

Днями також бойовики в ДНР довели до загибелі британського полоненого Пола Урі. Смерть настала ще 10 липня, і так званий "омбудсмен" угруповання Дар'я Морозова зазначила, що було проведено медогляд, який виявив у полоненого цілу низку хронічних захворювань. У полоні він перебував понад 3 місяці.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що бійці ЗСУ показали, як наганяють страх на окупантів новими високоточними гаубицями: працюють, як годинник.

Раніше повідомлялося, що путінський прихвостень Медведєв знову наговорив марення і вдався до погроз - "третю світову" замінив на "судний день"

Також, Кримському мосту приготуватись: воїни ЗСУ можуть використовувати HIMARS для ліквідації ворожих об'єктів на півострові