Російські окупанти шоковані роботою ЗСУ та HIMARS на полі бою. Мабуть, їм не надто сподобалася така «тепла» зустріч.

За попередніми даними, вони почали переміщати точки розвантаження поїзда за межі діапазону роботи РСЗВ HIMARS. Тим самим, у них значно побільшало роботи, і потрібно вдвічі більше часу для того, щоб транспортувати майбутній металобрухт.

Радіус удару HIMARS. фото: вільне джерело
Радіус удару HIMARS. фото: вільне джерело

Тобто їм необхідно ще більше вантажівок, які в них теж закінчуються, за допомогою яких вони планують стабілізувати швидкість поставки.

Для них дуже погані новини, оскільки їм це не допоможе. Професіоналізм ЗСУ та допомога від наших західних партнерів допоможе знищити у найкоротші терміни всю техніку та особовий склад окупантів. Тим більше, що Міністр оборони України Олексій Рєзніков анонсував нові постачання РСЗВ HIMARS, дальність польоту ракет яких складає вже 300 кілометрів. Це допоможе охопити не тільки всю лінію фронту, а й зачепити російські області, чого ми зараз не робимо через обіцянки партнерам, щоб уникнути ескалації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

HIMARS. Фото: скриншот Youtube
HIMARS. Фото: скриншот Youtube

До речі, дістануть вони і незаконно анексований Крим, який за фактами є територією України. Тобто ЗСУ мають повне моральне право завдавати точних ударів за їхніми позиціями. До речі, останнім часом почастішали розмови про знищення Кримського мосту, яким вони так пишаються.

Крім того, вони навіть намагаються посилити його оборону. Окупанти обов'язково покинуть наші землі, і зараз від них залежить лише одне – живими чи ні. Якщо хочуть повернутися додому, то краще зробити це прямо зараз, інакше потім буде занадто пізно.

Вибух на російських складах БК. Фото: скриншот Youtube
Вибух на російських складах БК. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що колаборанту влаштували "темну" при поверненні додому: у тяжкому стані "відкачують" лікарі

Раніше повідомлялося, що американські РСЗВ M270 MLRS вже практично на фронті: озброєння, проти якого в окупантів жодного шансу

Також, мобілізація жінок в Україні: у Генштабі розповіли, кому обов'язково потрібно ставати на військовий облік