Стало відомо про те, чи є сьогодні у Росії сили на новий етап війни. З'являється дедалі більше доказів, що війська вкрай деморалізовані.

Про це повідомляє портал ВВС .

Зараз російські війська вирішили взяти "оперативну паузу", після чого, зважаючи на все, збираються наступати на повну силу. Але це лише слова їх командування, а їм, як відомо, вірити зовсім не можна.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

Якщо Росія справді збирається продовжити наступ найближчим часом, то їм буде потрібно поповнення ресурсів. Однак це буде їм вкрай складно зробити, особливо в нинішніх реаліях.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Проти окупантів продовжують запроваджувати міжнародні санкції, а Україна тим часом отримує дедалі більше західного озброєння, яке змінює стан справ на фронті. Наприклад, лише за останні кілька тижнів було ліквідовано понад 50 складів із боєприпасами на окупованих територіях. Весь резерв, який збирався місяцями, був знищений одним натисканням кнопки. Сподіваємося, що незабаром ми зможемо звільнити наші території.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

У Росії вже почали залучати ув'язнених для приватної компанії "Вагнер". Але, навіть за достатньої кількості солдатів, окупантам не вдасться застати зненацька ЗСУ. Завдяки розвідці, Київ зможе заздалегідь визначити місця концентрації сил противника.

Існують також думки щодо того, що росія може почати остаточно війну на виснаження.

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що рух опору в Маріуполі підтвердив підпал на одному з підприємств міста – нехай краще палає, ніж росіяни розтягнуті.

Раніше повідомлялося, що прикордонник, який стримував навалу окупантів із Білорусі, згадав деталі першого дня наступу .

Також російські загарбники скаржаться на ставлення командування як до бидла: відпустка тепер тільки на папірцях.