Радник голови офісу президента України Олексій Арестович розповів про чергові невдачі російських окупантів. Плани знову провалилися.

Про це він заявив під час чергової бесіди з російським журналістом Марком Фейгіним. Прямий ефір опублікований на його YouTube-каналі.

Заговорив Олексій Арестович про наступ росіян, який всі так чекали останні кілька тижнів. Однак, їхні плани провалилися, і тепер від них залишився лише попіл.

"Там дивні речі відбуваються. Ми радісно чекали російський наступ, мовляв зараз вони нам покажуть весь цей тиждень, я це навіть анонсував. Вони як би пішли в наступ, навіть десь там намагаються, але не дуже у них виходить. У Сєвєродонецьку вони понесли дуже важкі втрати живої сили" - говорить Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

Тепер російські окупанти сотнями лежать і горять в Сєвєродонецьку, і його околицях. Все йде до того, що їм нічим буде наступати, і люди все частіше відмовляються воювати.

Не забув прокоментувати радник глави ОПУ і референдум в Херсонській області, який зараз почали планувати пропагандисти. Однак, вони не враховують той факт, що це неможливо. Як мінімум тому що ЗСУ знаходяться всього в 20 кілометрах від міста. Наші захисники продовжують звільняти там території.

Арестович в ефірі "Фейгін LIVE"
Арестович в ефірі "Фейгін LIVE"

"Путін був дуже злий, кричав на генералів, тому що не пішли в нормальний наступ" - продовжує Олексій Арестович.

Нагадаємо, що дружина порадила чоловікові-окупанту покалічити себе на війні: інакше додому живим не повернеться

Раніше повідомлялося, що сім'я повернулася в рідне село під Києвом після окупації, але на місці залишилися лише руїни

Також, американські експерти розкритикували НАТО в сучасному вигляді