Російські окупанти не можуть зрушити з місця і виконати наказ через те, що ЗСУ серйозно їх притиснули. Про це розповів загарбник своєму другові, який воює на іншому напрямку. Перехоплення розмови опублікувала СБУ на сторінці у facebook.

На Харківщині російські окупанти вже місяць не можуть виконати наказ та піти у наступ. Все через якісну роботу ЗСУ за їхніми позиціями.

російські окупанти. Фото: скриншот Youtube
російські окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Та вже місяць у цьому селі сидимо! Ні*уя в наступ не можемо рушити нормально. Укри вйо*юють і вйо*ють наш підрозділ, не дають рушити", - скаржиться окупант.

Російський загарбник визнає, що українські захисники працюють дуже ефективно та підготовлені явно краще, ніж вони. Тому охочих іти у наступ практично немає. До того ж, немає техніки, щоб спробувати виконати наказ.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Наші всі в паніці ... Ніхто не хоче в наступ йти. Техніку роз'ї**ли, міномети роз'ї**ли - всі пиз*ець, залишилися без ні*уя. Ось і наступ. І так тиждень ...", - розповів він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".