Військовий експерт вирішив також висловитися щодо Білорусі, і чи наважаться їхні війська вторгнутися на територію України, щоб допомогти росії.

Про це подумав начальник спецпідрозділу Kraken Костянтин Немічов.

На думку чоловіка, у цьому питанні дуже просто. Потрібно лише згадати, що відбувалося в цій країні лише два роки тому, коли до влади вкотре незаконно прийшов Олександр Лукашенко.

"Білорусь, яка була в мітингах та протестах. Люди були незадоволені диктаторським режимом Лукашенка, який сфальсифікував результати виборів. І зараз, та армія, яка проводить на кордоні з Україною навчання, вона і розганяла ці мітинги, катувала людей - ця армія є фундаментом режиму Лукашенка. Тобто, якщо зараз Лукашенко все ж таки вирішить кинути свою невелику та недосвідчену у боях армію, її знищать бійці Луцької та Рівненьської ТРО. І білоруси, які пам‘ятають репресії диктатора у 2020 році, матимуть змогу вже вільно виходити на протести та зносити цей режим у 2022", - зазначає Костянтин Немічов.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олександр Лукашенко, фото з BELTA
Олександр Лукашенко, фото з BELTA

При цьому ймовірність наступу все ж таки вкрай низька, на думку військового експерта, адже цей крок стане для нього крахом системи.

Але виключати такий поворот подій не можна в жодному разі. Російський диктатор путін може таки натиснути на Лукашенка, адже він повністю залежить від нього. Однак українські військові готові до такого розвитку подій і постійно посилюють оборону прикордонних областей, щоб не повторити сценарій лютого-березня цього року.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що командир десантників про надзусилля та геройські вчинки українців у боях

Раніше повідомлялося, що прибрати Лукашенка та утилізувати армію: росія має намір окупувати Білорусь

Також генерали в Росії готові їхати служити куди очі дивляться, аби подалі від наших ЗСУ — не вдається створити нові військові частини .