Головна битва за Україну, найімовірніше, відбудеться на півдні України. Ми зможемо подолати це зло, адже ми є на своїй землі.

Таку думку висловив військовий експерт аналітичного центру Великобританії Ніл Мелвін.

Вирішальна битва за Україну відбудеться не у східній частині країни, як передбачали експерти раніше, і куди росія постійно завдає регулярних ударів. Це може бути у південних областях, де Україна вже розпочала свій контрнаступ, а також відвойовує свої території назад.

"Українці просуваються навколо Херсона. Там починаються контратаки, і я думаю, що, швидше за все, ми побачимо, як імпульс перейде до України, коли вона спробує розпочати великомасштабний контрнаступ, щоб відкинути росіян", - сказав він.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ніл Мелвін зазначив, що зараз росія здобула невелику "тактичну перемогу" в Луганській області, і це дало їм невелику стратегічну вигоду. Але радіти їм рано, адже Україна забере своє назад, і ключова битва безперечно ще попереду.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

думаю, що це тактична перемога Росії, але за яку довелося заплатити величезну ціну. На те, щоб добитися дуже повільного прогресу, пішло 60 днів. Я думаю, що росіяни можуть оголосити про якусь перемогу, але ключова військова битва ще попереду", - сказав експерт.

Сподіваємося, що наша перемога буде вже зовсім скоро, і наші люди зможуть спокійно почуватися на своїй землі. А поки що продовжуємо боротися. Ніхто здаватися не має наміру.

Позиції ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Позиції ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що Денис Шмигаль поділив між країнами українські області, що про це відомо .

Раніше повідомлялося, що у ЗСУ пояснили, у яких випадках потрібно брати дозвіл на виїзд за межі місця реєстрації: як отримати документи

Також, танкіст Олександр втратив у війні найближчих людей, і мріє особисто привітати сина із Днем народження