Військовий експерт Олег Жданов, проаналізував дії та припустив наступні плани ворога.

У інтерв'ю військовому оглядачу російському опозиціонеру Марку Фейгіну, аналітик Олег Жданов розповів, чого чекати від рашистів найближчим часом.

Скриншот відеозапису
Скриншот відеозапису

"Я б Попасну виділив все одно. У них же на чолі столу стоїть політичне завдання, а не військова. Ну ви уявляєте, що якщо Шойгу сказав, що ми ось-ось візьмемо Луганську область, то там зараз весь генералітет тисне на ВС за всяку ціну взяти. І, цілком можливо, що туди будуть перекидатися ще додаткові сили. Можливо, навіть з інших напрямків. Там за різними оцінками, до 20 батальйонів тактичних груп, і цілком можливо, що вони їх будуть випускати просто одну за одною. Але головне домогтися того, що сказав великий начальник", - заявив Жданов.

Зброя загарбників, атака. Фото: Youtube
Зброя загарбників, атака. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Також він зазначив, що російські війська зупиняться лише тоді, коли атака захлинеться.

"Це єдине місце, де вони вміли успіх, на самому початку свого наступу, починаючи з минулого тижня. Невеликий успіх вони просунулися. Тому вони спробують його не залишити. Поки атака повністю не захлинеться, і вони не будуть змушені перейти до оборони".

Думку експерта поділяє голова ОДА Сергій Гайдай. Він повідомив, що за його даними, на захоплення Луганської області понад 12 тисяч військових рф.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські солдати створені для залякування, а не для війни

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон написав листа українським дітям, він заявив, що вони повинні собою пишатися.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти без докорів сумління почали обговорювати звірства російської армії в Україні.