Секретар РНБО Олексій Данилов розповів про те, як росіяни занервували через активізацію ЗСУ. Почали більш старанно охоронять Кримський міст.

Про це він заявив в ефірі "Радіо НВ".

За словами чоловіка, останнім часом міст охороняється ретельніше, оскільки вони не знають, чого можна очікувати від ЗСУ. Тим більше, час від часу від української влади звучать фрази, що його стан лише справа часу, і як тільки буде така можливість, його знищать.

Олексій Данилов, скріншот: YouTube
Олексій Данилов, скріншот: YouTube

"Вони напружені зараз через Кримський міст. Його дуже ретельно охороняють. Майже щодня там проходять навчання. Кількість ППО, які поставили для охорони цього об'єкта, - шалене. Це говорить про те, що вони досить серйозно ставляться до тієї зброї, яку вже мають наші війська. Вони дуже серйозно до нас ставляться, чого раніше ми з вами не бачили", - каже Олексій Данилов.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кримський міст, фото: скріншот з відео
Кримський міст, фото: скріншот з відео

Вони вважали, що у нас немає жодних військ, які будуть здатні боротися, але як вони помилялися. Також, на їхню думку, українці живуть без волі, і без прагнення захищати свою державу. Саме із цим вони йшли сюди 24 лютого. Російська пропаганда повністю промила людям мізки.

У Росії також висловлювалися щодо цієї тимчасової споруди, яка незабаром раз і назавжди буде знищена.

Андрій Данилов, фото: Facebook
Андрій Данилов, фото: Facebook

16 червня прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков запевнив, що безпека "Кримського мосту", що з'єднує окупований Росією півострів із Краснодарським краєм, гарантована військовими.

Нагадаємо, що Україна переможе росію після краху Імператора – Володимир Зеленський дізнався, що потрібно точно пройти нашій країні

Раніше повідомлялося, що російський окупант впав в істерику від побачених реалій війни

Також російським окупантам планують заборонити продавати алкоголь на захоплених територіях .