ГУР опублікувало унікальне відео роботи нашого спецназу на Херсонщині, де завдяки чітким та злагодженим діям спецпризначенців було звільнено з полону п'ятьох українців.

Спецназ побував у глибокому тилу окупантів, виявив та звільнив полонених та заручників, по дорозі ліквідувавши кілька орків. Серед звільнених з російського полону — один військовослужбовець ЗСУ, один співробітник поліції та три цивільних.

Спецпризнаценці ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Спецпризнаценці ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

ході проведеної спецоперації силами спецпідрозділу ГУР МО України на тимчасово окупованих територіях Херсонської області звільнено п’ятьох громадян України, які перебували в полоні російських окупантів йдеться у повідомленні.

На відео видно, як воїни готуються до захоплення, пересуваються лісосмугою, та знищують кількох ворогів. Відбулася атака на секретну катівню, де росіяни утримували полонених та заручників. Знищення окупантів. Та звільнення наших людей. Після чого вони перевіряють документи, забирають докази та успішно відходять з окупованої території.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Спецпризнаценці ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Спецпризнаценці ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

В розвідці повідомили, що усі звільнені перебувають "під опікою української влади та отримують належне лікування".

Нагадаємо, ми писали, що буряти бояться помсти ЗСУ за різанину в Бучі: вистрибують з автобусів аби не потрапити на війну в Україну.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ знищили "найголовніше" командування російських військ.

Також "Знай.ua" інформував, що на окупованій Харківщині партизани поступово перетворюють загарбників на "хороших руських".