Вже майже п'ять місяців триває війна, яку розв'язав путін проти мирної України, почавши повномасштабне вторгнення. Частину прикордонних територій загарбникам вдалось окупувати, і вибити їх з окупованих міст не так легко.

Проте українців цікавить, чи ведеться робота в окупованих районах Харківщини. Повідомляють, що хоча подробиці повідомляти не бажано, все ж деяка робота над знищенням орків ведеться планомірно.

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube

Стоїть кацапський блок-пост між Куп'янськом та Шевченково. І якось так сьогодні вночі вийшло, що всі хто на ньому був вже "хороші" руські. Вирізаний весь блок... хто б це міг бути? пишуть у соцмережах

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Відомо, що це не одна хороша новина, проте військові просять не розголошувати подробиць, щоб не "налякати" ворога.

Наші воїни винищують мирних жителів десятками за кожен обстріл Харкова та інших міст, та за смерть невинних мирних мешканців.

Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube
Розбита техніка окупантів. Фото: скриншот Youtube

Також відомо, що на Харківщині йде евакуація мирних мешканців. 11 липня вдалося виїхати на підконтрольну територію 1 108 людям, із них 295 – діти. Про це розповіла координаторка евакуації населення по Харківщині чеської громадської організації Helping to leave Діна Уріх.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти можуть заманювати українців із захоплених територій на війну, проблеми з живою силою.

Як повідомляв "Знай.ua" українець на прізвисько "Експерт" поділився спогадами про колишнє життя, і чому вирішив піти захищати батьківщину.

Також "Знай.ua" інформував, що боєць ЗСУ розповів, через які випробовування прийшлось пройти від початку повномасштабного вторгнення.