Окупант у розмові з товаришем розповідає як ЗСУ знищили найголовніше командування рашистів на Херсонському напрямку.

Також розповідає про неналежне зберігання боєприпасів, що призвело до повного знищення боєкомплекту внаслідок влучення української артилерії. Про це йдеться у перехопленій розмові окупанта на YouTube-каналі Головного управління розвідки.

Окупанти. Фото: скриншот YouTube
Окупанти. Фото: скриншот YouTube

Окупант ділиться, що через потрапляння снарядів ЗСУ є жертви, дванадцять людей "200"-х. Орк розповідає, що потрапили в саме круте командування.

Після чого окупант розповідає, як рашисти копають окопи в шаховому порядку. На думку рашиста, такі окопи набагато небезпечніші. Але його ніхто не слухає.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Щойно бебрики почнуть розлітатися, воно все загориться, окремі ями потрібно, окремі. А вони мені - не розказуй скаржиться окупант

Після чого сталося те, про що він попереджав. Він розповідає про неналежне зберігання боєприпасів, що привело до повного знищення боєкомплекту внаслідок влучання української артилерії. Орк скаржиться, що "брати по розуму" здивувалися, коли він спрогнозував загоряння боєкомплекту.

Своєю чергою ГУР щоразу наголошує, що всі злочини росіян зафіксовані, та їх чекає відплата за кожен.

У ЗМІ також повідомляють, що внаслідок потрапляння перетворився на "хорошого" начальник штабу 22-го армійського корпусу (в/ч 73954, Сімферополь) генерал-майора Насбуліна.

Нагадаємо, ми писали, що Віталій Кім пообіцяв знайти всіх окупантів, які ховаються в окопах із накраденим, та звільнити південь.

Як повідомляв "Знай.ua" воїн ЗСУ після ближнього бою з "упакованими" росіянами відкрив всім очі на правду.

Також "Знай.ua" інформував, що окупанти сплюндрували пам'ятник Герою України Василю Сліпаку у Маріуполі.