У росіян справді не вистачає людей для війни. Можуть розпочати закликати на службу українців на захоплених теренах.

Про це стало відомо завдяки американському Інституту вивчення війни (ISW).

Росіяни якнайбільше людей хочуть змусити воювати проти України. Навіть громадян України, які вимушено опинилися в окупації. Мабуть, з особовим складом у них погано просуваються справи.

Карта бойових дій, фото: ISW
Карта бойових дій, фото: ISW

Також американські експерти зробили висновки, що російське керівництво може ставити умови для оперативної паузи після захоплення Лисичанська, що на Луганщині.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Також, зараз вони намагаються зміцнити територіальний та адміністративний контроль над Сєвєродонецьком та Лисичанськом, і продовжують підготовку наступу на Бахмут та Сіверськ. Однак такий успіх росіян короткочасний, і незабаром Збройні сили України зроблять контрнаступ.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Також, як зазначають американські експерти, окупанти продовжували обмежені та безуспішні атаки на північ від Харкова. Активність українських партизанів націлена на російські залізничні лінії довкола Мелітополя та Токмака.

Нагадаємо, що раніше радник глави Офісу президента України Олексій Арестович зазначав, що Лисичанськ - останній успіх росіян у цій війні, і незабаром росіяни назавжди покинуть наші землі.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що помічник нардепа перекваліфікувався на "зрадника батьківщини", оцінив світ в Україні у 4 тисячі

Раніше повідомлялося про День, коли Слов'янськ і Краматорськ позбувся російських окупантів: як ЗСУ в 2014 вдалося перемогти зло

Також генерал армії США Ходжес впевнений, що потрібно атакувати аеродроми РФ .