"Тихий" брав активну участь у боях за Київщину, Сумщину та Харківщину. Тепер військовий боронить рідну землю на сході країни.
У 72 окремій бригаді "Чорних Запорожців" служить командир з позивним "Тихий". Від початку повномасштабного вторгнення "Тихий" був на передовій, йдеться у сюжеті пресслужби бригади.
Боєць ЗСУ "Тихий". Фото: скриншот Facebook
Боєць ЗСУ "Тихий". Фото: скриншот Facebook

23 лютого ми були вже на позиціях, і 24 почули перші вибухи. У тил зайшла диверсійна група, це були спецпризначенці. У них була новітня зброя, і серед них були офіцери.

За словами військового, артилерія рашистів, на жаль, переважає. Якщо вони бачать якусь ціль - нищать усе на рівні з землею. Вони готові випустити всі ракети, і весь запас артилерії, аби знищити піхоту.

Боєць ЗСУ ""Тихий". Фото: скриншот Facebook
Боєць ЗСУ ""Тихий". Фото: скриншот Facebook

Батько мій говорив "Якщо ти будеш боятися, то будуть і боятися твої підлеглі". Було страшно деколи, але завжди намагався цього не показувати розповів боєць

Боєць ЗСУ ""Тихий". Фото: скриншот Facebook
Боєць ЗСУ ""Тихий". Фото: скриншот Facebook

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що афганець не вагаючись став на захист України: мужній воїн пояснив свою мотивацію.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти перетворили на страшного привида ще одне квітуче місто України

Також "Знай.ua" інформував, що з російського полону звільнили захисників "Азовсталі" - найбільший обмін полоненими від 24 лютого.