Щодня тисячі наших громадян ризикують своїм життям заради майбутнього України. Історія кожного вражає, адже їм довелося відмовитись від минулого життя.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook .

Йшлося про солдата 123-ї бригади територіальної оборони ЗСУ з псевдоніму "Експерт", і у звичайному житті він має кваліфікацію судового експерта.

В Експертній службі МВС України служив з 2002 року, і за його участю було розкрито десятки злочинів, та проведено ідентифікацію тіл загиблих українських військових.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Сьогодні саме тут, в Україні, вирішується не лише доля нашої держави, вирішується доля всього світу, насамперед - доля Європи. І те, що зараз відбувається - війна цивілізацій. У нас є сильна віра в перемогу, віра в народ і у ЗСУ!" - каже чоловік про свою роботу.

Військовий "Експерт", фото: Facebook
Військовий "Експерт", фото: Facebook

Крім того, "Експерт" має допуск вибухотехніки і кілька років його служба була пов'язана з розмінуванням та встановленням складу вибухових речовин. Своїми знаннями він ділиться з побратимами і, як і всі тероборонівці, готується до серйозніших випробувань.

Наші люди з кожним днем ​​все більше захоплюють, адже вони знають, за що зараз борються. Усі хочуть застати довгоочікуваний момент, коли з нашої землі винесуть останнє тіло російського окупанта, і всі ми зможемо зажити як раніше.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що ЗСУ підійшли максимально близько до Херсона, всього кілометр до передмістя та кілька тижнів до перемоги

Раніше повідомлялося, що американці допомагають ЗСУ звільнити Харківську область та збити логістику окупантів: ще одна фобія росіян

Також після надання Україні далекобійної допомоги у кремлі згадали про переговори: з'явилися нові бажання .