Завдяки поставкам західної зброї в України з'явися реальний шанс почистити українську землю від рашиської наволочі.

Збройні сили України маленькими кроками та операціями намагаються посувати окупантів ближче до Херсона. І роблять це насамперед за рахунок артилерії. У мережі показали, як ЗСУ підсмажили окупантів на Херсонщині.

ЗСУ нищить окупантів. Фото: скриншот Telegram
ЗСУ нищить окупантів. Фото: скриншот Telegram

За повідомленнями ОК "Південь", застосуванням авіації – парою штурмовиків – нанесено удар по скупченню противника на Херсонщині. Уражено командно-спостережний пункт рашистської артилерійської бригади та контрольно-командний пункт Росгвардії, який напередодні атакували.

Втрати противника складають 15 шт. окупантів, понад 60 одиниць техніки, серед яких 57 — броньована та автомобільна техніка, в тому числі командно-штабні машини, що були знищені в Чорнобаївці вчора, а також протитанковий і переносний зенітний ракетні комплекси, інша броньована та автомобільна техніка, знищена на ворожих позиціях вздовж лінії зіткнення ОК

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У самому Херсоні по військовій частині, де поселилася після окупації росгвардія було також нанесено потужний удар. За словами активіста Володимира Молчанова, розміри втрат дізнатися неможливо, через те, що окупанти оточили військові частину, та не дають потрапити ближче, щоб дізнатися про справжні втрати.

ЗСУ нищить окупантів. Фото: скриншот Telegram
ЗСУ нищить окупантів. Фото: скриншот Telegram

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти крадуть українські шкарпетки та захоплюються якістю.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ влаштували "пекельно-гарячий" прийом російським загарбникам.

Також "Знай.ua" інформував, що російський окупант проговорився про розбіжності з командуванням через бунт.