Російські окупанти не вміють тримати язика за зубами, і знову проговорили про порядки у підрозділах армії. Що про це відомо.

Нове перехоплення розмови з'явилося на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах. Там окупант розповів багато цікавих речей.

Нещодавно цей військовий злочинець записав відкритий відеозвернення до командування про те, які порушення присутні в російській армії, і звичайно ж, це мало свої наслідки, про які він і розповів дружині.

Після цього керівництво почало у рази гірше ставитися до підлеглих.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"У нас тут "самострільник" ногу собі прострелив. Командири наші - суки просто. Хлопець, який вистрілив собі в ногу, ти його на відео бачила. Це той, що говорив: "Я суїцидник, стою на психіатричному обліку". Його назад повернули. Ваня вчора ходив до штабу, щоб його відпустили.Сказали: "А це ті, які були на відео?" В останню чергу! Це та бунтувала рота? В останню чергу поїдете", - розповів окупант.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

При цьому дружина повідала окупанту, що вони не єдині такі, і в мережу було опубліковано нещодавно звернення 109 полку, 4 батальйони. Це вже п'яте звернення росіян, які не бажають воювати.

Ну, що ж, думати треба було раніше, і тепер шанс повернутися живими додому мають мінімальний.

Нагадаємо, що Збройні Сили України знищили минулої доби 250 російських окупантів, загальні втрати РФ у повномасштабній війні проти України склали 36 900 осіб. Про це повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, що пропагандистка Симоньян показала свою мерзенну сутність: ділить награбоване, як пацюка

Раніше повідомлялося, що Олаф Шольц знову тягне з постачанням озброєння для України і придумав відмовку

Також, Борис Джонсон обстрілював Бєлгород і Курськ: у Держдумі випустили порцію маразму